svenska english

Pentronic söker nya medarbetare

Pentronic söker nya medarbetare till nedanstående tjänster

För mer information om tjänsterna, kontakta Lars Björkvik Teknisk chef,
Jan Halling HR eller Rikard Larsson VD.
Skicka ansökan till rekrytering@pentronic.se

Gruppchef elektronikutveckling:
Vi söker en Gruppchef elektronikutveckling med erfarenhet av inbyggda system som innehåller elektronik. Tillsammans med din grupp på 5 personer ansvarar du för att driva och leda Pentronics framtida utveckling av inbyggda elektroniksystem för temperaturgivare.
Pentronic tillverkar temperaturgivare och tillhörande mätsystem samt utvecklar system som kännetecknas av låg strömförbrukning, analog mätteknik och digital kommunikation. Vissa produkter ingår i säkerhetskritiska eller explosionssäkra applikationer. Ditt ansvar omfattar även metodutveckling inom mjuk- och hårdvarukonstruktion. Du är civilingenjör elektronik med flerårig meriterande erfarenhet av teknisk utveckling av inbyggda elektroniksystem.
Du är dessutom en duktig ledare med förmåga att stödja och entusiasmera medarbetare.

CNC-operatör:
Till vår tillverkningsenhet i Västervik söker vi en erfaren CNC-operatör alternativt nyutbildad med goda referenser. Vi tillverkar huvudsakligen rotationssymetriska komponenter i rostfria material till vår givarmontering. Du kommer att arbeta med inriktning på skärande bearbetning, programmering samt svarvning och fräsning i olika system. Viss manuell bearbetning ingår i tjänsten.

Servicetekniker:
Till våra produktionsenheter i Västervik och Verkebäck söker vi en servicetekniker för underhåll och service av maskiner och utrustning. För att klara arbetet krävs erfarenhet att serva och underhålla såväl mekaniska som elektriska utrustningar.
Behörighet inom elinstallationer kan vara meriterande.