svenska english

Pentronic söker nya medarbetare

Pentronic söker nya medarbetare till nedanstående tjänster

Inköp:
Till vår logistikavdelning söker vi en ny medarbetare.
I tjänsten ansvarar du för de operativa inköpen och främst försörjning av direktmaterial till vår produktion. I dina arbetsuppgifter ingår inköpsbeställningar, leveransbevakning, orderhantering och avrop. Du utreder eventuella avvikelser med leverantören och har en nära dialog med förutom externa leverantörer även produktion och säljavdelningen internt.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Meriterande är också god datorvana, erfarenhet av MPS-system, samt att du tycker om och kan hantera många och varierande arbetsuppgifter samtidigt. Goda kunskaper i Engelska är ett krav.

För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Karlsson Inköp- och logistikchef
eller Jan Halling HR. Skicka ansökan till rekrytering@pentronic.se
Sista ansökningsdatum 2017-06-12.

Ackrediterat laboratorium:
Till vårt ackrediterade laboratorium i Verkebäck söker vi en laboratorietekniker för att genomföra kalibrering av temperaturgivare och instrument till våra kunder.
För att klara arbetet bör du ha ett tekniskt intresse och vara noggrann. Gymnasial utbildning från tekniskt eller naturvetenskapligt program är lämplig bakgrund. Vidareutbildning och arbetslivserfarenhet i liknande ämnen är meriterande men inget krav. Du har även goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
Delar av arbetet utförs på plats hoskund så B-körkort är ett krav.

För mer information om tjänsten, kontakta Lars Grönlund Laboratorichef
eller
Jan Halling HR. Skicka ansökan till rekrytering@pentronic.se
Sista ansökningsdatum 2017-06-12.