svenska english

Läs även

Jobba hos oss

Pentronic fortsätter att växa och söker medarbetare för en nyinrättad tjänst samt produktionspersonal till vår spännande verksamhet i natursköna Västervik.
Vill du bli en av oss?

Mjukvaruutvecklare Windows och Linux
Vi söker en mjukvaruingenjör med erfarenhet av utveckling i Windows- och Linuxmiljö. Arbetsuppgifterna omfattar utveckling och underhåll av test- och produktionsmiljö för nya och befintliga produkter. Miljön innehåller hård- och mjukvara för att kunna programmera och kontrollera funktioner hos de produkter vi producerar. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd för att snabbt kunna lösa skiftande problem i produktionen.
Du kommer ingå i ett team av utvecklingsingenjörer inom elektronik, mjukvara och mekanik.
Vi utvecklar produkter med låg strömförbrukning, analog mätteknik och digitala databussar. Vissa produkter ingår i säkerhets- eller explosionssäkra applikationer.
Du har sannolikt en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik eller mjukvara med flera års erfarenhet. Pentronic tillverkar temperaturgivare och tillhörande mätsystem för industriellt bruk. Digitala mätsystem är ett växande segment där vi har en spännande utveckling framför oss. Arbetsplatsen är belägen vid en havsvik söder om Västervik med Tjust skärgård runt hörnet.
För mer information om tjänsten, kontakta:
Emil Ritzén Gruppchef tfn 0490-25 85 35, e-post emil.ritzen@pentronic.se
eller
Jan Halling HR tfn 0490-25 85 14, e-post jan.halling@pentronic.se
Ansökan skickas till rekrytering@pentronic.se
Sista ansökningsdatum är löpande


Produktionspersonal
Vi söker nya medarbetare, framförallt till vår givartillverkning men även till vår interna svarvavdelning. Vi har 9 st CNC-styrda svarvar och bereder jobben via CAM. Givartillverkning sker idag under dagskift och svarvavdelningen körs i 2-skift. Att bygga givare är ett finmekaniskt arbete som kräver noggrannhet och precision. Produktionsmiljön är ren och tyst och sker i fräscha lokaler. Våra givarbyggare jobbar med order, från råmaterial till färdiga givare och rapporterar löpande i vårt affärssystem (Jeeves). Kundservice är A och O i hela vår verksamhet!
För mer information om tjänsten, kontakta:
Benny Ahlsén Produktionschef tfn 070-675 85 72,
e-post benny.ahlsen@pentronic.se eller
Jan Halling HR tfn 0490-25 85 14, e-post jan.halling@pentronic.se
Ansökan skickas till rekrytering@pentronic.se
Sista ansökningsdatum är löpande